Vrijdag 24 juli 2015

Na ons vertrek uit St Pierre de Boeuf zijn we rustig langs de Rhône naar het zuiden gefietst. Opvallend is het afwisselende landschap: een fietspad direct langs de rivier maar ook mooi aangelegde fietspaden door de bossen afgewisseld met leuke dorpjes. Heerlijk koffie gedronken bij een Italiaans restaurant waar speciaal voor ons, als eerste klanten van de dag een tafeltje klaar werd gezet.

image

Bij aankomst in Valence hadden we sinds het begin van de vakantie precies 1000 km gefietst! Een mooi moment! Hier inkopen gedaan, geluncht en vooral nog wat ijskoude glazen Perrier leeggedronken want het kwik was inmiddels gestegen tot 34 graden en we hadden nog 20 kilometer fietsen voor de boeg tot de camping in Charmes sur Rhône.

image

Na ruim 90 km fietsen de ultieme voorziening gevonden op deze camping, namelijk een ijsklontjesmachine! Handig om de heerlijke merguez worstjes er even op te bewaren voor dat ze in het pannetje mochten maar maar ook als koeling van de rosé een geweldige uitkomst.

image

Morgen naar Montelimar, de stad van de nougat

_20150725_213942

2 thoughts on “Vrijdag 24 juli 2015”

  1. Hoi lieve Julia en Hans
    1000 km!!! Wat een mijlpaal!
    Geniet nog van jullie laatste week. Hier is het weer herfst.
    Veel liefs Huub en Justine

  2. 1000 km ( heeeel erg goed. Wij doen jullie niet na). Nog geen 300 km van ons vandaan! Wij hebben rosé de Provence koud staan voor jullie:) Altijd welkom. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *