Maandag 20 juli 2015

Op dit moment staan we op een leuke kleine camping ten zuiden van Corré. Wij verheugen ons op een mooie rit morgen langs de Saône. Aangekondigd als 30 km volledig vlak. Dat klinkt goed want ook vandaag was het weer veel stijgen en dalen.

Voordat we aan de tocht vanuit Vittel konden beginnen moest vanmorgen eerst een bezoek worden gebracht aan de fietsenmaker. Helaas was het benodigde onderdeel niet te krijgen. Uiteindelijk voor de praktische oplossing gekozen om een basic fiets aan te schaffen die daarna door Hans is opgepimpt met alle nog functionerende onderdelen van de oude Giant fiets. Nu heeft hij dus een mountainbike met hydraulische remmen, voor en achterdrager, Schwalbe Allmotion banden en een speciaal zadel. Natuurlijk was het even spannend hoe deze combinatie zich zou gedragen met volle bepakking, maar toen we om 3 uur op pad gingen bleek al gauw dat het prima ging. Vanmiddag dus nog ruim 45 km gefietst met 600 hoogtemeters. De laatste 3 km gingen ook berg op maar het direct aangeboden ijskoud biertje door de camping eigenaresse zorgde voor de nodige verkoeling.

image

Ondertussen genieten we weer van een mooie avond, dit keer met een grandioos uitzicht vanuit onze tent. Helaas is de rosé al op.

_20150720_213828

One thought on “Maandag 20 juli 2015”

  1. Dat is nu toch droef dat mijn altijd betrouwbare Giant zich een dwergje heeft betoond. Groot gevolg van een schijnbaar klein defect. Maar gelukkig dat je een practische oplossing kon vinden en dat je nog het nodige kon overzetten.
    wij zijn inmiddels weer thuis na 3 aangename weken aan de Grasplas. Giga was in goede handen, maar heeft M toch weel gemist. Loopt als het spreekwoordelijke hondje achter haar aan.
    We hopen dat jullie niet te veel zijn achtergeraakt op je schema en dat de pech eenmalig was.
    sterkte verder, bonne chance, bonne route. liefs M en P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *